Bästa bloggstället 2013

Har du 2013 års bästa bloggställe? Ladda upp en bild på ditt bästa bloggställe och vinn en bloggdesign från reklambyrån Noboxsolutions!

Har du en alldeles extra bra plats att blogga på eller har du en kul idé till var man skulle kunna blogga ifrån? Ta ett kort när du bloggar på en rolig, inspirerande eller galen plats! Ladda upp ditt bidrag här nedan och var med och tävla om en unik design till din blogg från webbyrån Noboxsolutions.

Så här går det till

  • Ladda upp din bild på det bästa bloggstället, skriv gärna en motivering
  • Skaffa röster – Visa upp ditt bidrag för andra, länka till din blogg eller dela på sociala medier.

Av de 5 bidrag som får flest röster kommer en jury att kora en vinnare som får en helt egen, unik design, till sin blogg. Designen skapas av reklambyrån Noboxsolutions. De övriga finalisterna kommer att få ett annat fint pris.

Vad väntar du på, ut och fota det bästa bloggstället 2013!

Ladda upp bidrag

För att ladda upp bidrag måste du:

  1. Logga in med ett facebookkonto
    Så att vi kan se om du gillar Noboxsolutions på facebook, där vi postar allt som handlar om tävlingen, korar vinnaren m.m.
  2. Gilla Noboxsolutions på Facebook
    Om du inte redan gör det :)

Tävlingsvillkor
Tävlingen arrangeras av Noboxsolutions AB och pågår mellan 2013-11-06 till 2013-12-31. Av de som tävlar kommer de 5 tävlande med flest röster att gå till final. I finalen utses en vinnare av en jury från Noboxsolutions. Juryns beslut går inte att överklaga. Vinsten består av en bloggdesign från Noboxsolutions och går inte att byta mot kontanter eller andra tjänster. Vinnaren kontaktas via mail och presenteras på facebook.com/noboxsolutions. Genom att delta i tävlingen godkänner du de regler och villkor som anges här samt att Noboxsolutions kan komma att använda ditt tävlingsbidrag och namn i kommersiellt syfte. Personuppgifter hanteras enligt PuL. Anställda på Noboxsolutions får inte delta i tävlingen. Noboxsolutions förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som är stötande eller inte följer tävlingsreglerna. Observera att Noboxsolutions inte ansvarar för tekniska fel eller störningar som kan uppkomma under tävlingens gång. Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Facebook.