Välkommen på invigning!

Information

Datum: Torsdagen 25 feb 2016

Tid: Drop-in från kl 14.30 (se till att vara på plats senast kl 15.00)

Plats: Kasernhöjden 10, 653 39 Karlstad


Anmäl dig här

Blir man fler medarbetare behöver man mer plats tänkte vi och slog ut väggen. Under några månader har vi arbetat med ljudet av slipmaskiner och hammare i bakgrunden, med doften av lacknafta och målarfärg stickande i näsan.

Äntligen är utbyggnationen av vår lokal klar. Det tycker vi är värt att fira! 

Vi vill härmed bjuda in dig till invigningen av vår nya kontorsdel. Ta gärna med en kollega, vän eller affärspartner för att mingla, dricka bubbel och äta plockmat tillsammans med oss. Dagen till ära gästas vi av komikern och föreläsaren Johan Östling som föreläser om kreativitet.

Vi ser fram emot en trevlig eftermiddag tillsammans med er! Välkomna.

Program

14.30 Slår vi upp dörrarna.
15.00 Vår VD Christian Paulson hälsar alla välkomna och berättar kort historian om Noboxsolutions innan vi äter och dricker gott.
16.00 Johan Östling föreläser om kreativitet. Observera att det finns ett begränsat antal platser till föreläsningen. Först till kvarn.

Print

Föreläsning – Det där var ju kreativt

Kreativitet finns överallt. Annars skulle världen enbart bestå av olösta problem. Vi skulle möjligen ha en massa matematiska uträkningar, kurvor och diagram som förklarar hur vi ska förhålla oss till varandra. Kreativiteten finns hos alla och är en mycket kraftfull propplösare som alltid behövs. På jobbet, hemma och i relation till andra människor. Vi måste få improvisera, skoja och leka oss fram till den bästa lösningen.

Det där var ju kreativt, är en rolig föreläsning om kreativitet. Helt fri från pekpinnar och djuplodande psykologiska analyser.

Johan Östling
Skådespelare, formgivare, informatör, komiker, musiker, barnboksförfattare och fyrabarnsfar.
Johan har medverkat i flera svenska filmer, såsom Smala Sussie, Bröllopsfotografen, Mammas pojkar och nu senast i succéserien Ack Värmland. Johan har dessutom turnerat under många år med humor/showbandet The amazing Starboys från Karlstad.