Kontakta Noboxsolutions

Kul att du har hittat till vår kontaktsida, personliga kontaktuppgifter
finns längre ner på sidan och generella är allra längst upp.
Vill du bli kontaktad så använd formuläret till höger.

Support
support@noboxsolutions.se

Generella kontaktuppgifter (inte support)
054 – 203 1818
kontakt@noboxsolutions.se

Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Vägbeskrivning

noboxsolutions_lokal

Christian Paulson

VD & Kundansvarig

Telefon
073-026 7410

E-post
christian@noboxsolutions.se

Om Christian

Christian är verkligen idésprutan på Noboxsolutions. Han har en stor teknisk förståelse och är företagets styrka inom programmering och SEO. Christian har redan hunnit testa på det mesta med att driva företag. Vårt designnätverk Creators startade han 2008, vilket sedan ledde till Noboxsolutions AB som bildades i januari 2010.

Han är utbildad programmerare, webbdesigner, projektledare och lärare. För oss på Noboxsolutions är han en stadig klippa som VD, med den betydelsefulla egenskapen att få sina anställda att själva skapa sina arbetsdagar och göra sitt allra bästa i alla lägen.

Christian älskar att bolla idéer med företagare! Hans möten är alltid framgångsrika. Med digital marknadsföring i fokus, hjälper han företag att få bättre leads och ett mer resultatinriktat arbetssätt.

Hör av dig till Christian om du vill veta mer om hur vi kan få ditt företag att blomstra.

Anna Ociansson

Kundansvarig & Copywriter

Telefon
070-769 9710

E-post
anna@noboxsolutions.se

Om Anna

Anna förgyller kontoret med en positiv känsla. Hennes skratt och sociala öppenhet är något man minns.

Som utbildad kommunikatör har hon en passion för att hjälpa våra uppdragsgivare med helhetsintrycket, där grafisk profil, text och layout är viktiga byggstenar.

Hon har en sprudlande kreativitet redan vid första mötet och finns även med i projektens lanseringsfas, där hennes öga för detaljer är en extra trygghet för dig som kund.

Hos oss på Noboxsolutions arbetar Anna med försäljning, projektledning och skapande delar så som fotografering och copywriting.

Vill du ha en professionell logotyp, webbdesign eller trycksak, så förmedlar Anna dina önskemål till vårt nätverk Creators så att du får flera helt unika layoutförslag att välja bland.

Carl-Henrik Agneblad

Kundansvarig

Telefon
073-515 7880

E-post
carl-henrik@noboxsolutions.se

Om Carl-Henrik

Calle är en frisk fläkt i vår ”Nobox-familj”, med en personlighet som alla gillar.

Med flerårig erfarenhet inom försäljning hjälper han nu våra kunder till bättre affärer, med professionell konsultation kring webb och grafisk produktion. Calle brinner för att vara ute på kundmöten och träffa just dig som vill få bättre resultat med din marknadsföring.

Calle har ett stort engagemang för våra uppdrag och ser dessutom till att kundernas förväntningar överträffas. Tycker du att vi har vårt kontor för långt från dig? Inga problem, vår säljare är alltid redo för att resa ut oavsett vilken del av landet eller världen du befinner dig i.

Boka in ett möte med Calle, så pratar ni igenom dina önskemål och ser över hur vi på Noboxsolutions kan hjälpa just ditt företag.

Veronica Selenwall

Serviceansvarig

Telefon
054-203 1818

E-post
veronica@noboxsolutions.se

Om Veronica

Här har vi klippan som finns som stöd för våra kunder under hela marknadsåret. Veronica är vår serviceansvarig och finns till för just dig som önskar ha en kontinuerlig uppföljning där era resultat står i fokus. Tillsammans skapar ni mervärden som er målgrupp bjuds in till, ni har en nära dialog som driver ditt företags digitala närvaro framåt och som får er marknadsföring att synas i rätt kanaler.

Veronica har en högskoleexamen i Medieteknik från Umeås Universitet. Hon är ambitiös inom många områden här på vår byrå och kan hjälpa till med allt från att ansvara för våra uppdragsgivares basservice av webben, göra nya inlägg i de digitala kanalerna till att hålla en röd tråd i ert content på alla de plattformar ni önskar synas.

Hon har en naturlig förmåga att göra dem i sin omgivning trygga och nöjda, mycket tack vare sin fina egenskap att genuint kunna lyssna på de människor hon möter.

Louise Sundgren

Produktionsledare

Telefon
073-514 9147

E-post
louise@noboxsolutions.se

Om Louise

Som produktionsledare är Louise verkligen vår spindel i nätet. Och den rollen axlar hon med bravur. Hon imponerar dagligen på både oss och våra uppdragsgivare, med sin snabba respons och sin förmåga att alltid jobba resultatinriktat.

Det är Louise som ansvarar för att vi behåller en nära dialog med dig som kund, även under själva uppbyggandet av webbplatserna och produktionen av kampanjer, trycksaker och vad de än må tänkas vara.

Vår produktionsledare har sin dagliga arbetsplats här på kontoret i Karlstad och finns alltid endast ett telefonsamtal eller mail bort. Allt för att våra uppdragsgivare ska känna en genomgående service från start till leverans. Louise har också en viktig roll i webbteamet, där det är hon som styr kalendern och ordningen på alla projekt som finns inne.

Kim Persson

Webbutvecklare & Grafisk formgivare

Telefon
054-203 1818

E-post
kim@noboxsolutions.se

Om Kim

Kim är en go och mycket förtroendeingivande kollega för oss alla på webbyrån. Han är dessutom den webbutvecklare med längst erfarenhet hos oss på Noboxsolutions.

Med en gedigen mycket eftertraktad utbildning på Broby grafiska här i Värmland, är han inte bara vår expert på webbshopsutveckling och kampanjsiter – han har också ett hjärta för det grafiska. Kim är helt enkelt vår in-house-grafiker med stor kunskap i Adobe-programmen som ger våra kunder expresshjälp med alla typer av grafiska produktioner.

Kim skapar webbshopar med mycket enkel administration, för dig som ska ha webben som en av dina mest betydelsefulla säljkanaler. Layout för visitkort, broschyrer och mässmaterial är andra exempel på vår grafikers specialiteter.

Johan Lindén

Webbutvecklare

Telefon
054-203 1818

E-post
johan@noboxsolutions.se

Om Johan

Johan, vår unga mycket drivna webbutvecklare med ett stort hjärta och båda fötterna på jorden, som kan charma vem som helst när han väljer att ”bre på” med sin Torsbydialekt.

Har någon satt på kaffe? Förutom att hinka i sig kaffe och alltid ha ett leende nära till hands, så är Johan en före detta egen företagare med en egen webbyrå som erfarenhet. Nu är Johan en del av Noboxsolutions och bidrar med sin kunskap som nytänkande webbutvecklare.

Som kund hos oss kan du snabbt få hjälp med en modern webblösning som sticker ut på marknaden, även om ditt ärende är oväntat och inte finns med i vår planering. Johan är flexibel och har alltid en öppen engagerad inställning till nya uppdrag  och utmaningar.

Marielle Henriksson

Webbutvecklare

Telefon
054-203 1818

E-post
marielle@noboxsolutions.se

Om Marielle

Töcksforstjejen Marielle har examen från Karlstads universitet där hon pluggat Media och kommunikationsprogrammet, med inriktningen visuell kommunikation och design.

Efter sin praktik hos oss på Noboxsolutions bestämde hon sig för att ”flytta in” och fick såklart en självklar plats i gänget. Förutom skicklighet inom webbdesign och kodknackning är Marielle en grym fotograf. Hon har bland annat haft en väldigt populär fotoutställning som gick under namnet Svensk Natur.

Marielle har en passion för 50-talets ljuva tid med den typiska Rockabilly-stilen och högblanka amerikanare. Hon sticker med andra ord ut här på kontoret och ger ett glatt intryck med sina fina storprickiga hårband och sin retro framtoning.

Cas Buijsman

Webbutvecklare

Telefon
054-203 1818

E-post
cas@noboxsolutions.se

Om Cas

Cas, med sin bakgrund från Holland, bjuder på sig själv och sin kultur. Han är en positiv kollega som tar sig an nya utmaningar utan att tveka, och har en stark drivkraft vad gäller att vara lösningsorienterad både för kunden och dess målgrupp. Han hittar alltid fram till ett passande spår inom given tidsram och ser aldrig några hinder.

Hos oss på Noboxsolutions arbetar Cas som webbutvecklare, han är även skicklig på att illustrera och har ett stilsäkert öga för design.

Med en stark utvecklingskurva skapar han professionell webb och digitala lösningar för de flesta branscher och verksamheter.