Kontakta Noboxsolutions

Kul att du har hittat till vår kontaktsida, personliga kontaktuppgifter
finns längre ner på sidan och generella är allra längst upp.
Vill du bli kontaktad så använd formuläret till höger.

Support
support@noboxsolutions.se

Generella kontaktuppgifter (inte support)
054 – 203 1818
kontakt@noboxsolutions.se

Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Vägbeskrivning

noboxsolutions_lokal

Christian Paulson

VD & Kundansvarig

Telefon
073-026 7410

E-post
christian@noboxsolutions.se

Om Christian

Christian är verkligen idésprutan på Noboxsolutions. Han har en stor teknisk förståelse och är företagets styrka inom programmering och SEO. Christian har redan hunnit testa på det mesta med att driva företag. Vårt designnätverk Creators startade han 2008, vilket sedan ledde till Noboxsolutions AB som bildades i januari 2010.

Han är utbildad programmerare, webbdesigner, projektledare och lärare. För oss på Noboxsolutions är han en stadig klippa som VD, med den betydelsefulla egenskapen att få sina anställda att själva skapa sina arbetsdagar och göra sitt allra bästa i alla lägen.

Christian älskar att bolla idéer med företagare! Hans möten är alltid framgångsrika. Med digital marknadsföring i fokus, hjälper han företag att få bättre leads och ett mer resultatinriktat arbetssätt.

Hör av dig till Christian om du vill veta mer om hur vi kan få ditt företag att blomstra.

Anna Ociansson

Kundansvarig & Copywriter

Telefon
070-769 9710

E-post
anna@noboxsolutions.se

Om Anna

Anna förgyller kontoret med en positiv känsla. Hennes skratt och sociala öppenhet är något man minns.

Som utbildad kommunikatör har hon en passion för att hjälpa våra uppdragsgivare med helhetsintrycket, där grafisk profil, text och layout är viktiga byggstenar.

Hon har en sprudlande kreativitet redan vid första mötet och finns även med i projektens lanseringsfas, där hennes öga för detaljer är en extra trygghet för dig som kund.

Hos oss på Noboxsolutions arbetar Anna med försäljning, projektledning och skapande delar så som fotografering och copywriting.

Vill du ha en professionell logotyp, webbdesign eller trycksak, så förmedlar Anna dina önskemål till vårt nätverk Creators så att du får flera helt unika layoutförslag att välja bland.

Carl-Henrik Agneblad

Kundansvarig

Telefon
073-515 7880

E-post
carl-henrik@noboxsolutions.se

Om Carl-Henrik

Med flerårig erfarenhet inom försäljning hjälper han nu våra kunder till bättre affärer, med professionell konsultation kring webb och grafisk produktion. Calle brinner för att vara ute på kundmöten och träffa just dig som vill få bättre resultat med din marknadsföring.

Calle har ett stort engagemang för våra uppdrag och ser dessutom till att kundernas förväntningar överträffas. Tycker du att vi har vårt kontor för långt från dig? Inga problem, vår säljare är alltid redo för att resa ut oavsett vilken del av landet eller världen du befinner dig i.

Boka in ett möte med Calle, så pratar ni igenom dina önskemål och ser över hur vi på Noboxsolutions kan hjälpa just ditt företag.