Kontakta Noboxsolutions

Kul att du har hittat till vår kontaktsida, personliga kontaktuppgifter
finns längre ner på sidan och generella är allra längst upp.
Vill du bli kontaktad så använd formuläret till höger.

Generella kontaktuppgifter
054 – 203 1818
kontakt@noboxsolutions.se

Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Vägbeskrivning

noboxsolutions_lokal

Christian Paulson

VD

Telefon
073-026 7410

E-post
christian@noboxsolutions.se

Om Christian

Christian är verkligen idésprutan på Noboxsolutions. Han har en stor teknisk förståelse och är företagets styrka inom programmering och SEO. Christian har redan hunnit testa på det mesta med att driva företag. Vårt designnätverk Creators startade han 2008, vilket sedan ledde till Noboxsolutions AB som bildades i januari 2010.

Han är utbildad programmerare, webbdesigner, projektledare och lärare. För oss på Noboxsolutions är han en stadig klippa som VD, med den betydelsefulla egenskapen att få sina anställda att själva skapa sina arbetsdagar och göra sitt allra bästa i alla lägen.

Christian älskar att bolla idéer med företagare! Hans möten är alltid framgångsrika. Med digital marknadsföring i fokus, hjälper han företag att få bättre leads och ett mer resultatinriktat arbetssätt.

Hör av dig till Christian om du vill veta mer om hur vi kan få ditt företag att blomstra.

Anna Ociansson

Projektledare

Telefon
070-769 9710

E-post
anna@noboxsolutions.se

Om Anna

Anna förgyller kontoret med en positiv känsla. Hennes skratt och sociala öppenhet är något man minns.

Som utbildad kommunikatör har hon en passion för att hjälpa våra uppdragsgivare med helhetsintrycket, där grafisk profil, text och layout är viktiga byggstenar.

Hon har en sprudlande kreativitet redan vid första mötet och finns även med i projektens lanseringsfas, där hennes öga för detaljer är en extra trygghet för dig som kund.

Hos oss på Noboxsolutions arbetar Anna med försäljning, projektledning och skapande delar så som fotografering och copywriting.

Vill du ha en professionell logotyp, webbdesign eller trycksak, så förmedlar Anna dina önskemål till vårt nätverk Creators så att du får flera helt unika layoutförslag att välja bland.

Calle_fix

Carl-Henrik Agneblad

Säljare

Telefon
073-515 7880

E-post
carl-henrik@noboxsolutions.se

Om Carl-Henrik

Calle är en frisk fläkt i vår ”Nobox-familj”, med en personlighet som alla gillar.

Med flerårig erfarenhet inom försäljning hjälper han nu våra kunder till bättre affärer, med professionell konsultation kring webb och grafisk produktion. Calle brinner för att vara ute på kundmöten och träffa just dig som vill få bättre resultat med din marknadsföring.

Calle har ett stort engagemang för våra uppdrag och ser dessutom till att kundernas förväntningar överträffas. Tycker du att vi har vårt kontor för långt från dig? Inga problem, vår säljare är alltid redo för att resa ut oavsett vilken del av landet eller världen du befinner dig i.

Boka in ett möte med Calle, så pratar ni igenom dina önskemål och ser över hur vi på Noboxsolutions kan hjälpa just ditt företag.

Bella_fix

Isabella Krekola

Serviceansvarig och copywriter

Telefon
054-203 1818

E-post
isabella@noboxsolutions.se

Om Isabella

Isabella, vår klippa som alltid tänker på andras bästa och är en glad och pigg del av vårt företag.

Hon är lyhörd och har passande egenskaper för en stor del av våra administrativa delar, både internt och för våra kunder. Men var på din vakt – plötsligt bryter hon ut i ett skrattanfall som smittar av sig på alla runt omkring.

Som serviceansvarig skapar hon stora mervärden för dig som vill fokusera på din verksamhet och låta oss sköta uppdateringar av webben. Isabella gör din site mer säker mot intrång och håller din information på nätet ny och fräsch ut mot dina egna kunder.

Förutom serviceansvaret har Isabella även en stor betydelse för vårt arbete med att ständigt utöka vår kundbas. När du får ett samtal från någon av våra härliga mötesbokare, så kan du med trygghet veta att Isabella står bakom varför vi ringer just dig och vill höra mer om ditt företags marknadsföring.

 

Louise Sundgren

Produktionsledare

Telefon
073-514 9147

E-post
louise@noboxsolutions.se

Om Louise

Som produktionsledare är Louise verkligen vår spindel i nätet. Och den rollen axlar hon med bravur. Hon imponerar dagligen på både oss och våra uppdragsgivare, med sin snabba respons och sin förmåga att alltid jobba resultatinriktat.

Det är Louise som ansvarar för att vi behåller en nära dialog med dig som kund, även under själva uppbyggandet av webbplatserna och produktionen av kampanjer, trycksaker och vad de än må tänkas vara.

Vår produktionsledare har sin dagliga arbetsplats här på kontoret i Karlstad och finns alltid endast ett telefonsamtal eller mail bort. Allt för att våra uppdragsgivare ska känna en genomgående service från start till leverans. Louise har också en viktig roll i webbteamet, där det är hon som styr kalendern och ordningen på alla projekt som finns inne.

Lise Bergqvist

Digital strateg

Telefon
054 – 202 1818

E-post
lise@noboxsolutions.se

Om Lise

Lise är en go tjej med skinn på näsan. Hon har båda fötterna på jorden och möter våra kunder med gedigen kunskap inom PR och digital marknadsföring.

Som Digital strateg har hon en drivkraft för alla våra uppdragsgivare som önskar marknadsföra sig kostnadseffektivt och resultatinriktat i de digitala kanalerna.

Lise har ett gött lugn som inger trygghet och förtroende. Med stor erfarenhet sedan tidigare arbeten med inriktning kommunikation och PR, har hon mycket matnyttig kunskap som hon gärna delar med sig av.

Hos oss på Noboxsolutions jobbar Lise med Nulägesanalyser, strategier och konkreta åtgärder inom Digital marknadsföring. Här ingår bland annat omvärldsbevakning, SWOT-analyser och strategier för hur du som kund kan utveckla din verksamhet och öka din omsättning. Sociala medier, Google och nyhetsbrev är några av de digitala kanaler som vi jobbar med.

Har du några funderingar eller idéer kring just Digital marknadsföring så ringer du med fördel Lise och bokar in ett möte. Tillsammans med en av våra projektledare kommer ni fram till den lösning som passar just ditt företag.

Kim Persson

Webbutvecklare och grafisk formgivare

Telefon
054-203 1818

E-post
kim@noboxsolutions.se

Om Kim

Kim är en go och mycket förtroendeingivande kollega för oss alla på webbyrån. Han är dessutom den webbutvecklare med längst erfarenhet hos oss på Noboxsolutions.

Med en gedigen mycket eftertraktad utbildning på Broby grafiska här i Värmland, är han inte bara vår expert på webbshopsutveckling och kampanjsiter – han har också ett hjärta för det grafiska. Kim är helt enkelt vår in-house-grafiker med stor kunskap i Adobe-programmen som ger våra kunder expresshjälp med alla typer av grafiska produktioner.

Kim skapar webbshopar med mycket enkel administration, för dig som ska ha webben som en av dina mest betydelsefulla säljkanaler. Layout för visitkort, broschyrer och mässmaterial är andra exempel på vår grafikers specialiteter.

Pelle_fix2

Pelle Andersson

Webbutvecklare

Telefon
054-203 1818

E-post
pelle@noboxsolutions.se

Om Pelle

Pelle är vår egen hårdrockare, men är inte alls så farlig som man skulle kunna tro. Med en enorm omtänksamhet och go attityd i alla lägen, bidrar han med den nära personliga känsla vi vill stå för.

Som utbildad webbutvecklareBroby Grafiska i Sunne är Pelle en kompetent del av Noboxsolutions, med bra känsla för det grafiska och de extra detaljerna som betyder så mycket.

Hans finess i sitt skapande och uppbyggande av webbplatser höjer verkligen upplevelsen för både våra kunder och våra kunders egna intressenter. Pelle sätter guldkant på din webb och gör alltid någon twist som överraskar dig – På ett positivt sätt såklart!

Johan_fix

Johan Lindén

Webbutvecklare

Telefon
054-203 1818

E-post
johan@noboxsolutions.se

Om Johan

Johan, vår unga mycket drivna webbutvecklare med ett stort hjärta och båda fötterna på jorden, som kan charma vem som helst när han väljer att ”bre på” med sin Torsbydialekt.

Har någon satt på kaffe? Förutom att hinka i sig kaffe och alltid ha ett leende nära till hands, så är Johan en före detta egen företagare med en egen webbyrå som erfarenhet. Nu är Johan en del av Noboxsolutions och bidrar med sin kunskap som nytänkande webbutvecklare.

Som kund hos oss kan du snabbt få hjälp med en modern webblösning som sticker ut på marknaden, även om ditt ärende är oväntat och inte finns med i vår planering. Johan är flexibel och har alltid en öppen engagerad inställning till nya uppdrag  och utmaningar.

Marielle Henriksson

Webbutvecklare

Telefon
054-203 1818

E-post
marielle@noboxsolutions.se

Om Marielle

Töcksforstjejen Marielle har examen från Karlstads universitet där hon pluggat Media och kommunikationsprogrammet, med inriktningen visuell kommunikation och design.

Efter sin praktik hos oss på Noboxsolutions bestämde hon sig för att ”flytta in” och fick såklart en självklar plats i gänget. Förutom skicklighet inom webbdesign och kodknackning är Marielle en grym fotograf. Hon har bland annat haft en väldigt populär fotoutställning som gick under namnet Svensk Natur.

Marielle har en passion för 50-talets ljuva tid med den typiska Rockabilly-stilen och högblanka amerikanare. Hon sticker med andra ord ut här på kontoret och ger ett glatt intryck med sina fina storprickiga hårband och sin retro framtoning.

Emil Johnsen

Webbutvecklare

Telefon
054-203 1818

E-post
emil@noboxsolutions.se

Om Emil

Emil är en stadig klippa på kontoret som alltid finns på plats och är redo för nästa webbprojekt. Med sin coola avslappnade stil inger han ett skönt lugn och ett bra arbetsklimat.

Som webbutvecklare här på Noboxsolutions är Emil enkel att jobba med, då han tar egna initiativ och snabbt tar sig an det som förmedlas från både kunder och projektledare. Emil skapar både mindre och större siter. Han har tidigare utbildat sig inom Media- och kommunikationsvetenskapliga programmet på KAU, med inriktning Visuell kommunikation och design. IT-Design: Systemdesign har han också med sig som erfarenhet.

Med Emil som webbutvecklareför din site kan du förvänta dig en snygg proffsig lösning som är enkel att hantera. Självklart kommer din nya webb passa för alla digitala enheter, så som telefoner och surfplattor.