Portfolio

Bryngfjordens golfklubb får ny webb

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida

25/09 2016

www.bryngfjorden.com

Bryngfjordens golfklubb i Värmland är en ideell förening. På Bryngfjorden finns det plats för alla som vill spela golf. Banan är byggd med tanke på att vi har olika förutsättningar för att spela. Det finns utmaningar för både elit- och motionsgolfaren.

Vi har haft äran att få bygga deras nya webbsida. Nyckelorden när vi byggt siten har varit känsla, inlevelse och harmoni. På siten finns information om vad som finns att tillgå på området, där man bla. hittar ett vandrarhem, restaurang och kiosk, samt golfshop. Ett intranät där medlemmar kan logga in finns inbyggt, och även en kalender där besökare enkelt kan boka sitt pass. Ta en titt!

 

 

Ny hemsida till Åhgrens massage

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida

25/09 2016

www.ahgrensmassage.se

Urban Åhgren är en kär kund sedan många år tillbaka hos oss på Noboxsolutions. Urban är utbildad och certifierad massör som sedan 1999 har sin mottagning i viken, Karlstad. Här kan du välja mellan behandlingar som bla. klassisk massage, energimassage, zonterapi och reiki healing.

Nu var det dags för en ny webbsida! Känslan och designen går i samma stil som på hans förra webb. Vi har fokuserat på att modernisera designen, lyfta fram de olika behandlingarna och att försöka förmedla känslan av hälsa och omsorg.

Webbsidan är kodad i WordPress, och självklart mobilanpassad för att vara lika fin och användbar i alla skärmar.

Webb till Karlstad Ekonomikonsult

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida

25/09 2016

www.karlstadekonomikonsult.se

Karlstad Ekonomikonsult är ett nystartat företag. Oavsett om det gäller bokslut, redovisning, deklarationer eller löner så har ekonomikonsulterna Linn och Maria lång erfarenhet inom yrket, och finns till hands för att hjälpa just dig och ditt företag.

Företaget är ansluta till SRF konsulterna, vilket är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön.

Den nya webbplatsen är responsivt kodad för att passa perfekt i alla skärmar, och enkel för besökaren att orientera sig på. Designen är framtagen i vårt designernätverk Creators. Vi tackar för ett gott samarbete och hoppas att vi får chansen att jobba ihop igen framöver!

Webbplats till Swedac

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida

27/06 2016

www.swedac.se

Vi har fått förmånen att utveckla den nya webbplatsen till Swedac, som är den svenska myndighet som bland annat ackrediterar laboratorier, certifieringsorgan och kontrollorgan enligt internationella standarder och regelverk.

Webbplatsen är byggd i WordPress med fokus på användbarhet och tillgänglighet. Förutom den omfattande sajten så har vi vi även integrerat webbplatsen mot externa sökkällor för dokument och register. Swedac blir därmed vår första myndighetskund, vilket vi är väldigt glada för.

Inom ramen för projektet har vi även byggt upp den mindre webbplatsen: www.marknadskontroll.se

Webb till FMCK

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida

09/06 2016

www.fmck.se

Frivilliga motorcykelkåren (FMCK) bildades den 19 juni 1929 på initiativ av dåvarande löjtnanten vid I2, Stig Hasselrot. Kåren har sitt ursprung i Svenska Motorcykelklubben, ur vilken man samlade ett trettital elitförare, guldmärkesmän, för att ställa sig till Kungl Maj:ts förfogande i Försvarets tjänst.

Vi har fått äran och i uppdrag att bygga deras nya webbplats. Det är en stor och omfattande webb, som är utrustad med bland annat ett intranät för medlemmar, där respektive kår kan kommunicera enkelt, skapa olika forum, event med mera. Det finns även en köp & sälj-funktion, och skulle du vara intresserad av att bli medlem i motorcykelkåren så har vi byggt in ett formulär för intresseanmälan.

Webbshop till Brunsbergs Herrgård

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida, Webbshop

09/06 2016

www.brunsbergsherrgard.se

Brunsbergs Herrgård är en fantastisk gård med naturen in på knuten och ett genomgående ekologiskt tänk.

Deras härliga logotyp och värdeord, Naturligt Ekologiskt & Genuint, har vi tagit vidare när vi byggt deras nya webbshop. Webbshopen har en genomgående härligt idyllisk känsla och är såklart utrustad med språkfunktion för långväga besökare.

Brunsbergs Herrgård är en fårgård i vacker värmländsk natur, som erbjuder ett unikt och genuint helhetskoncept. De har bland annat ett paketerbjudande där du som kund får välja ut en tacka på gården, att hyra under ca ett års tid. I detta paket ingår uppdateringar kring hur tackan växer och frodas, hur tackan mår och vad hon äter samt hur hon har det om dagarna på gården.

Tackan får under året ca två lamm, som även de får leva i denna ekologiska atmosfär med ekologiskt foder och härliga naturliga ytor att springa fritt på. Alla får på gården är Gotländska pälsfår som genererar den mycket fina Gotlandspälsen. I hyran av tackan ingår i slutet av perioden en leverans på 20 kg kött samt en pläd eller ett skinn.

Har ni vägarna förbi Värmland i sommar så vill vi verkligen rekommendera ett stopp på denna vackra gård!