Portfolio

Modern webb till Masse Engineering

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, Okategoriserade, Webb

20/12 2016

Masse Engineering AB bildades 2010 på grund av nyfikenhet och en önskan om att skapa bra tekniska lösningar. Idag kan det vara allt ifrån lösningar från en farlig maskin, där det finns risk att någon skadar sig, till att visualisera idéer eller minska produktionskostnader.

Uppdraget var att utveckla en hemsida som kändes mer modern med fokus på ett lockande innehåll med begripliga texter. Företaget vill kunna visa upp en bra webb med relevant innehåll för sina potentiella och befintliga kunder.

masseengineering.com

Ny webb till Strid & Co

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, Webb

20/12 2016

Strid & Co hjälper företag inom både B2B och B2C att bli mer aktiva i sin försäljning. Det gör han bland annat genom föreläsningar, coachning, utbildningar, workshops och event.

Uppdraget var att ta fram en premiumsida där företaget kan visa upp sina tjänster på ett tydligt och exklusivt sätt.

stridco.se

Kampanjsajt till KLARA Gymnasium

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, Webb

20/12 2016

Det finns flera lyckade kundprojekt som vi är stolta över från året som gått. Klara Gymnasium, som är en fristående gymnasieskola i Karlstad, är en våra kunder som vi är extra stolta över. Med fokus på digital marknadsföring har vi hjälpt dem att locka elever att söka till skolan. Resultatet – rekordmånga elever som började på KLARA i Karlstad i år!

Uppdraget var att höja gymnasieskolans status bland Karlstad- och Hammaröelever och vända föräldrarnas oro och skepsis till friskolor och dess trovärdighet. Kampanjens syfte var att få fler värmländska 15-åringar att söka till Klara Gymnasium.

Det gjorde vi bland annat genom att lansera en kampanjsajt där de sökande kan läsa om tips att tänka på inför val av skola, lärar- och elevreferenser och annan värdefull information inför sitt gymnasieval.

 klaragymnaiumkarlstad.se

Läs mer om hur vi arbetat med KLARA Gymnasium Karlstad här

Ny webb till Tandregleringen Kronan

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, Webb

20/12 2016

Tandregleringen Kronan grundades 2001 och har sedan starten vuxit och omfattar nu två kliniker, fyra specialisttandläkare och ett stort gäng med professionella medarbetare.

De vill genom hemsidan synliggöra sina behandlingar för både barn och vuxna och att besökaren ska komma åt information på ett lättillgängligt sätt.

trkronan.se

 

Webb till nystartat hälsoföretag

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, Webb

20/12 2016

c/o You är ett nystartat hälsoföretag som hjälper privatpersoner eller företag att nå fram till specifika mål inom träning, kost och välbefinnande.

Uppdraget var en enkel hemsida där de kan visa upp vad de erbjuder med fokus på det personliga ”Vi möter dig där du är”.

careofyou.se

Ny webb till 2,5 RUM OCH KÖK

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, Webb

20/12 2016

2,5 RUM OCH KÖK är en nystartad mäklarfirma i Uppsala som fokuserar på bostäder från ettor till två och en halvor med centrumnära lägen. Ett aktivt beslut att värna om miljön är också viktigt för företaget.

Hemsidan har ett eget och tydligt formspråk för de som ska köpa eller sälja lägenhet. I uppdraget ingick det även att lyfta in tjänster och verktyg som förenklar för kunden att köpa och sälja sin bostad.

På hemsidan finns flera tips för en av de största affärerna i livet!

tvaochenhalva.se