Portfolio

Onepage till LSB Konsult

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida

26/09 2016

www.lsbkonsult.se

Som webbyrå tar vi på oss väldigt mycket olika projekt. Allt ifrån omfattande webbplatser och webbshoppar, till mindre siter med bara en sida – En onepage.

LSB Konsult är ett exempel på en mindre site vi byggt. Här har vi fått med information om företaget, dess uppdrag samt kontaktinformation, allt på en sida! En perfekt lösning för mindre företag och organisationer. För att få lite mer liv i siten finns ändå en meny, men som scrollar nedåt åt besökaren när man klickar runt i den, istället för att byta sida.

Vi på Noboxsolutions har även stått för fotografering och redigering av bilderna till siten.

Vi tackar Lena S Bergström, grundare av LSB, för ett fint samarbete!

Stilren site till Nordisk boutveckling

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida

26/09 2016

www.boutveckling.se

Nordisk boutvekling bygger ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar. Ungefär så försökte vi tänka när vi designade och byggde deras webbsida också. Känslan återspeglas, och den gröna färgen ger en liten hint om vad de är specialiserade på – de bygger nämligen bara lågenergihus. Det gynnar inte bara ekonomin, utan även klimatet och kommande generationer!

Välkommen in på en visning!

Enkel webb åt Strong with Stone

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida

26/09 2016

www.strongwithstone.se

PT-yrket blir mer och mer populärt! Maria Steen på Strong with Stone säljer personlig träning och kostrådgivning i egen PT-studio i Karlstad, men kommer också att ha aktiviteter som utomhusträning, föreläsningar, workshops inom en snar framtid.

Vi har byggt hennes nya webbsida. Webben är väldigt enkel och avskalad. Här finns information om företaget, vägbeskrivning och kontaktinformation. Du kan även klicka dig vidare till en blogg där du kan följa Maria i hennes arbete som personlig tränare. WordPress-siten är responsiv och designen är framtagen i vårt forum www.creators.se.

Bryngfjordens golfklubb får ny webb

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida

25/09 2016

www.bryngfjorden.com

Bryngfjordens golfklubb i Värmland är en ideell förening. På Bryngfjorden finns det plats för alla som vill spela golf. Banan är byggd med tanke på att vi har olika förutsättningar för att spela. Det finns utmaningar för både elit- och motionsgolfaren.

Vi har haft äran att få bygga deras nya webbsida. Nyckelorden när vi byggt siten har varit känsla, inlevelse och harmoni. På siten finns information om vad som finns att tillgå på området, där man bla. hittar ett vandrarhem, restaurang och kiosk, samt golfshop. Ett intranät där medlemmar kan logga in finns inbyggt, och även en kalender där besökare enkelt kan boka sitt pass. Ta en titt!

 

 

Ny hemsida till Åhgrens massage

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida

25/09 2016

www.ahgrensmassage.se

Urban Åhgren är en kär kund sedan många år tillbaka hos oss på Noboxsolutions. Urban är utbildad och certifierad massör som sedan 1999 har sin mottagning i viken, Karlstad. Här kan du välja mellan behandlingar som bla. klassisk massage, energimassage, zonterapi och reiki healing.

Nu var det dags för en ny webbsida! Känslan och designen går i samma stil som på hans förra webb. Vi har fokuserat på att modernisera designen, lyfta fram de olika behandlingarna och att försöka förmedla känslan av hälsa och omsorg.

Webbsidan är kodad i WordPress, och självklart mobilanpassad för att vara lika fin och användbar i alla skärmar.

Webb till Karlstad Ekonomikonsult

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida

25/09 2016

www.karlstadekonomikonsult.se

Karlstad Ekonomikonsult är ett nystartat företag. Oavsett om det gäller bokslut, redovisning, deklarationer eller löner så har ekonomikonsulterna Linn och Maria lång erfarenhet inom yrket, och finns till hands för att hjälpa just dig och ditt företag.

Företaget är ansluta till SRF konsulterna, vilket är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön.

Den nya webbplatsen är responsivt kodad för att passa perfekt i alla skärmar, och enkel för besökaren att orientera sig på. Designen är framtagen i vårt designernätverk Creators. Vi tackar för ett gott samarbete och hoppas att vi får chansen att jobba ihop igen framöver!