När gjorde du service på din hemsida senast?

Precis som bilar behöver omtanke behöver en hemsida ses över och gås igenom ibland. Även om hemsidan var toppmodern när den lanserades så händer det saker i omvärlden som gör att man behöver göra service på sin hemsida regelbundet. De främsta orsakerna till att du behöver göra en service på din hemsida är: webbservice
 1. Gamla hemsidor löper större risk att utsättas för attacker och hackas. Vilket gör att de kan användas till att skicka ut spam eller ge dina kunder skadlig kod på sina datorer.
 2. Du får nya eller förbättrade funktioner i och med att systemen uppdateras.
 3. Du kan vara trygg i att din hemsida mår bra och att sannolikheten för problem har minskats drastiskt.
Det finns helt enkelt många fördelar med att göra en service på din hemsida. Vi kallar arbetet Förebyggande underhåll. Vi gör service på en hemsida nu för att slippa problem senare.

Beställ service på din hemsida nu, endast 495 kr + moms.

Vi tycker att en uppdaterad hemsida är viktigt och därför kör vi nu ett erbjudande där du får en komplett service på din hemsida för endast 495 kr + moms. I servicen ingår:
 • Backup av alla filer och databas
 • Uppdatering av WordPress
 • Uppdatering av alla plugin
 • Rapport över vad som har gjorts
 • Förslagslista på hur man skulle kunna förbättra din hemsida: Laddtider, responsivitet (mobilanpassning), säkerhetsfrågor, plugins och teman som kan tas bort.
 • Snabb och trevlig service :)

Referenser - några av våra härliga kunder

 • Svabb- Städfirma i Stockholm

  Svabb- Städfirma i Stockholm

  Med ett stort miljötänk och fokus på noggrannhet och personlighet i arbetet finns en tydlig profilering hos Svabb, en ny städfirma i Stockholm.

 • VÅ Bokföringsbyrå

  VÅ Bokföringsbyrå

  VÅ-Bokföringsbyrå är en auktoriserad redovisningsbyrå som riktar sig mot små och medelstora företag i Värmland.

 • Addoceo IT-konsult

  Addoceo IT-konsult

  Addoceo arbetar som konsulter med kompetensområden inom både systemutveckling och projektledning. De utvecklar, kvalitetssäkrar och underhåller IT-lösningar som stöder kundernas affärsverksamhet.

 • CGC - Herrmode

  CGC - Herrmode

  CGC i Karlstad är en familjeägd butik som grundades redan 1924!
  Med märken som bland annat Ralph Lauren, Gant och Inwear, rymmer butiken hela två våningar, en våning för herr och ytterligare en för damkollektionen.

Kort om webbyrån Noboxsolutions

Noboxsolutions startade 2010 och har sedan dess växt till att idag bestå av 12 medarbetare. Vi är ett gött gäng som har sätet i Karlstad, Klarälvens delta vid Vänerns norra strand, mitt emellan Stockholm och Oslo. Men självklart beger vi oss utanför de värmländska skogarna med jämna mellanrum. Vi arbetar med kunder över hela Sverige och försöker alltid leva upp till våra värdeord: Kundnära, nytänkande, engagerade, pålitliga. Vill du samarbeta med en seriös och ärlig webbyrå, välkommen till Noboxsolutions! Till kontaktsidan!

Intresserad av ett serviceavtal?

Service ska egentligen göras löpande, vi har därför satt ihop förmånliga serviceavtal där vi är en aktiv partner och gör service på din hemsida varje månad. Vill du veta mer så till vår sida om serviceavtal!

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer inom kort!

10498146_10153289029811061_5568641213339158468_o

Isabella Krekola

054-203 1818
isabella@noboxsolutions.se