Digital strateg

Kategori: Nyheter

01/03 2018

Vi söker nu en kreativ digital strateg, som tar sig an våra kunder med stort engagemang och brinnande intresse för deras marknadsföring. Du jobbar med passion för att få företag att effektivt utvecklas genom olika marknadsföringskanaler. Strategiarbete med idéer högt och lågt är något som du med enkelhet kan leda samt driva vidare mot träffsäkra resultat. Du älskar att sälja in helhetskoncept med förtroende och din sociala kompetens är hög. Du är driven i dialog med både medarbetare och kunder.

Som medarbetare på Noboxsolutions kan du räkna med sociala och kompetenta kollegor och en massa kreativa och varierande uppdrag från olika typer av uppdragsgivare. Vi satsar på att bli Sveriges främsta webbyrå, därför finns mycket utrymme för innovation och vidareutbildning inom företaget.

För att arbeta som Digital strateg hos oss ser vi att du behärskar följande:

– Administration av sociala medier
– Annonsering via sociala medier
– Annonsering via Google (Adwords)
– Statistik, utvärdering och analys
– Omvärldsbevakning
– Förståelse för företagande och deras affärer

Noboxsolutions har varit verksamma sedan 2010 och består idag av ett härligt gäng med stor kompetens. Eftersom vi har funnits ett tag så är vi en trygg arbetsplats, men vi är också noga med att inte fastna i gamla banor utan ser innovation och utveckling av oss själva och företaget som livsviktigt för att fortsätta finnas till.

Känns det som att detta kan passa dig?

Skicka i så fall en ansökan till: christian@noboxsolutions.se

Beskriv varför just du skulle passa som Digital strateg hos oss på Noboxsolutions.