Webbyrån Noboxsolutions i Karlstad

Är det dags att snygga till företagets hemsida? Eller kanske behöver den mobilanpassas? Oavsett vilket så har du kommit rätt! Vi tar fram olika förslag på hur er hemsida kan se ut och tar er sedan hela vägen till en fullt fungerande hemsida. Noboxsolutions har sedan 2010 skapat allt från enkla hemsidor till avancerade webbshopar. Idag är vi 11 personer som brinner för allt som rör den digitala marknadsföringen och varje år producerar vi över 100 webbplatser.

Därför ska du prata med just Noboxsolutions om er nya hemsida

Gänget på Noboxsolutions

 • Vi är prisvärda och effektiva där du alltid får flera unika designförslag från våra frilansande designers på www.creators.se. Utvecklingen av din hemsida görs på kontoret i Karlstad.
 • Vi finns i Karlstad. Service och support har du på ett lättillgängligt sätt live med oss på kontoret eller via telefon och mail.
 • Lätt för er att uppdatera hemsidan via webben, ändra text och bild med mera i publiceringssystemet WordPress. Utbildning ingår alltid!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss redan idag!

Vill du hälsa på?

Vi finns på Kasernhöjden 10 i Karlstad. Varmt välkommen in på ett spontant möte så kan vi diskutera vad vi kan göra för just ert företag. Men hör gärna av dig innan du kommer :)

 

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Vill du veta mer, ta kontakt med mig direkt!

Anna Ociansson

Anna Ociansson

070-769 9710
anna@noboxsolutions.se

Vad har vi gjort tidigare?

 • Siten med kunderna i blickfånget

  Siten med kunderna i blickfånget

  Tillsammans med Cash IT lanserar vi nu deras nya webb som har fokus på människorna framför maskinerna. Denna kreativa site som på många sätt är mycket enkel, har även en edge som lyfter fram kundnyttan på ett nära och personligt sätt.

 • Webbshop till värmländsk uppfinnare

  Webbshop till värmländsk uppfinnare

  Kurt Johansson är en driven man som har konstruerat flera häftiga uppfinningar som underlättar arbetet för golvläggare. Hans produkter har band annat använts av Martin Timell i TV4’s program ”Äntligen hemma”.

 • Kampanjsite åt kvällstidningen Expressen

  Kampanjsite åt kvällstidningen Expressen

  Genom ett samarbete med Expressen har vi tagit fram en kampanjsite åt McDonald’s som innehåller artiklar och aktuella erbjudanden. Kampanjen körs under hösten 2015.

 • Ny webb åt Flexibla målare i Stockholm

  Ny webb åt Flexibla målare i Stockholm

  Flexibla målare är ett fantastiskt familjeföretag stationerat i Stockholm. Vårt sammarbete med dem började för något år sedan då vi fick i uppdrag att ta fram deras nya logotyp. Nu har vi även fått äran att bygga deras nya webbsida. Siten är byggd i wordpress och naturligtvis responsive för att vara lika snygg och funktionell på alla skärmar.

Hur går det till att ta fram en hemsida?

Vår arbetsprocess skiljer sig en hel del från hur de mer traditionella webbyråerna arbetar. Vi arbetar minst efter de här tre stegen.

 1. Design
 2. Utveckling
 3. Mobilanpassning

Design på frilansnätverket Creators

Vi skiljer oss mycket från de traditionella webbyråerna genom att vi använder oss av vårt eget frilansnätverk för designers, www.creators.se. Genom att använda oss av Creators kan vi erbjuda två saker: flera unika designförslag från olika designers med olika bakgrund och möjligheten att bestämma prisnivån själv (självklart i samråd med oss). Designfasen på Creators är mycket omtyckt, speciellt att man får vara med i hela processen, se och kommentera på de förslag som kommer in.

Utveckling i CMS-systemet WordPress

Efter avslutat projekt på Creators väljer man ett av förslagen som kommit in och vi tar det vidare och bygger upp ett helt eget tema i WordPress. I utvecklingen ingår väldigt många saker som vi anser är självklara, grundläggande sökmotoroptimering, utbildning i WordPress, specialbyggnation av administrationen och all funktion du kan tänka dig som kan behövas på din webbplats.

Mobilanpassning (responsiv design)

Idag är det självklart att en hemsida ska vara mobilanpassad. När vi utvecklar en hemsida bygger vi den med responsiv design. Det innebär att designen anpassas efter upplösningen på skärmen. Därför fungerar hemsidan lika bra i en dator, som i en surfplatta eller en telefon.

Vad kostar en hemsida?

Eller hur långt är ett snöre? Ja det undvikande svaret är såklart att det beror på. Det beror på omfattningen av hemsidan, hur många sidor ska den ha, vilken funktion ska finnas på de olika sidorna osv. För att förenkla prissättningen har vi fasta paket som vi gärna presenterar till dig vid ett möte.

Nyfikna på oss som webbyrå?

Noboxsolutions startade 2010 och har sedan dess växt till att idag bestå av 11 medarbetare. Vi är ett gött gäng som har sätet i Karlstad, i de värmländska skogarna. Men självklart beger vi oss utanför skogarna ibland. Vi arbetar med kunder över hela Sverige och försöker alltid leva upp till våra värdeord: Kundnära, nytänkande, engagerade, pålitliga. Vill du samarbeta med en seriös och ärlig webbyrå, välkommen till Noboxsolutions! Till kontaktsidan!

headerbild_noboxsolutions-se

Gänget på Noboxsolutions sommaren 2015