Noboxsolutions invigning

På eftermiddagen den 25 mars var stämningen hög här på Kasernhöjden 10.
Våra lokaler fylldes på med massa härliga människor från det värmländska näringslivet. Direkt i entréhallen uppmuntrade vi gästerna till att checka in i sociala medier och ta selfies vid vår montervägg.

Magikern Simon smög runt och överraskade med riktiga mingelhöjare. Det berömda flygande bordet kom såklart också fram och det dröjde inte länge innan bubbel fyllde glasen och invigningsbuffén lockade.

Isabella Krekola, invigningsvärdinnan och företagets serviceansvarig,  hade tillsammans med oss andra i Noboxsolutions-teamet fixat allt så fint och roddat ihop detta till ett mycket uppskattat event. Dagen till ära hade bland annat alla vi på företaget åkt upp på en fotovägg, snyggt inramade i guldramar. Här finns nu en beskrivning om varje medarbetare, med varje persons egna personlighet och expertområde presenterat.

Under tiden alla åt och drack gott, passade Christian Paulson, VD och ägare, på att klippa det röda bandet in till vår helt nyöppnade kontorsdel. På plats för att föreviga invigningen var fotograf Lina Flodins, som vi haft möjligheten att jobba tillsammans med under flera år nu.

–  Det var en härlig blandning av företag och organisationer som kom. Många av dem har under dessa 6 år som Noboxsolutions har varit igång, blivit våra vänner och samarbetspartners, säger Anna Ociansson som tog emot gästerna och gav dem biljetter till invigningens höjdpunkt.

Höjdpunkten för Invigningen var helt klart föreläsningen med Johan Östling, som gav oss en helgrym inspirerande timme om kreativitet.

Vi på Noboxsolutions vill tack alla som kom! Och för er som missade denna härliga dag kommer här ett axplock av bilder.

 

Foto: Lina Flodins