Portfolio

Coromatic sätter fokus på produkterna

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, Webb

12/03 2018

Coromatic är Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, s.k. Critical Facilities Solutions där de levererar tillgänglighet till kraftförsörjning och datakommunikation. Nu lanserar vi den nya norska produktarean som hjälper kunderna att hitta rätt bland alla produkter.

Coromatic är verksamma i hela norden och nu har vi, tillsammans med den norska avdelningen, tagit fram en produktarea för att tydligare presentera deras produkter. Värden vi har jobbat med är framförallt användarvänlighet och överskådlighet. Kunden ska enkelt se hela produktfloran och kunna filtrera på de olika egenskaper som deras produkter har. Resultatet är en kombination av en webbshop och en speciallösning för den variation av egenskaper deras produkter kan ha och möjligheten att skapa dynamisk filtrering.

Knepigt att förklara, men desto enklare att se in action, så in och testa: https://coromatic.no/kategorier/norbat-fp-12v/

Nytt rekordår för KLARA Gymnasium i Karlstad

Kategori: Marknadsföring

12/03 2018

Efter ännu ett härligt år tillsammans med vår kund KLARA Gymnasium i Karlstad har vi än en gång slagit tidigare ansökningsrekord och kan se tillbaka på ett lyckat kampanjår där digital marknadsföring har stått i fokus.

En lyckad kampanj innehåller så många delar, självklart måste vi hantera alla olika kanaler som är aktuella, facebook, instagram, Adwords, Google (SEO), webb, Youtube osv. Vi måste välja kanaler efter syfte och målgrupp och vi måste aktivt följa upp hur de olika kanalerna levererar. Men lika viktigt är samarbetet, det är tillsammans med kund som vi kan göra storverk för det är kunden som kan sin verksamhet utan och innan.

Så tack hela gänget på KLARA för att ni har hjälpt oss att hjälpa er, vi ser fram emot nästa år redan nu! :)

Webb till KG Fridman Precisionsmekanik!

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, Webb

27/10 2017

KG Fridman Precisionsmekanik erbjuder flera olika typer av mekaniska komponenter som produceras av underleverantörer i främst Schweiz, USA, Tyskland, Frankrike och Italien. 

Vi har producerat en snygg, tydlig och responsiv webb till KG Fridman. Syftet med den nya webben var att skapa en fräsch och kundanpassat sida där det är enkelt att navigera i det breda utbudet.

Såhär beskriver KG Fridman samarbetet med oss på Noboxsolutions:

“Enkelt, lättarbetat och snabba svar. Man får alltid bra feedback och ni är väldigt tillgängliga både på telefon och via mejl.”

www.fridman.com

Exklusiv webb till Thor of sweden!

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, Webb

29/09 2017

Vi har skapat en lyxig, stilren och tydlig webbplats där Thor of Sweden kan sälja sina handgjorda armband över hela världen. 

Den här webbplatsen innehåller mycket inspiration i form av bilder, historia bakom varumärket samt en tydlig och strukturerad webbshop där man kan köpa produkterna.

Under arbetet med denna webb har vi fokuserat mycket på att den ska förmedla rätt känsla och kännas exklusiv, något som kunden även haft i fokus när de skapat innehåll till webben.

www.thorofsweden.com

 

Nylanserad webb för Jordells!

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, Webb

31/08 2017

Jordells Åkeri & Entreprenad AB utför tjänster inom anläggning, el/tele/fiber och transport. År 2005 tog nuvarande VD:n Anders över sin pappas bolag och hade då en av sina barndomskompisar som första medarbetare. Tillsammans utvecklade dessa två grabbar företaget som idag har ca 50 anställda med uppdrag över hela Värmland.

Vi har nu producerat en ny webb åt Jordells! Det här är en både snygg, men samtidigt funktionell webb. Ansökningsfunktionen är byggd på så vis att ansökningarna som kommer in till Jordells lagras i backend, detta underlättar administrationen av rekryteringen.

Såhär säger Anders Jordell om samarbetet med oss:

Bra och proffsigt, man känner att det finns mycket kompetens”

Vad känner du dig allra mest nöjd med på den nya webben?

“Designen är vi väldigt nöjda med, den sticker ut från mängden av andra webbsidor inom vår bransch”

www.jordells.se

 

 

Tio betydelsefulla knep för en lyckad webb

Kategori: Hemsida, Mobil hemsida, SEO, Webb, Webbyrå

28/08 2017

Möt oss på Företagssalongen 14 sept
Föreläsning: 13.00-13.20

Plats: Företagssalongen, Elite Stadshotellet Karlstad.
Sal: Handelskammaren, plan 3

Kostnadsfritt inträde

Rivstarta hösten med denna 20-minutersföreläsning: Tio betydelsefulla knep för en lyckad webb!
 
Hur kan webbplatsen få en större betydelse för verksamheten? Hur kan den effektivisera företagets digitala närvaro och ge fler affärer? Låt din webb vara navet i all din digitala kommunikation. Förstärk ditt varumärke och öka din omsättning genom att siten gör en stor del av jobbet.
 
Christian Paulson (VD på webbyrån Noboxsolutions) varvar här viktiga basdelar med kreativt tänk, allt för att du ska kunna nå fram till din målgrupp på allra bästa sätt.
 
Få en effektiv start på hösten 2017 tillsammans med oss på Noboxsolutions och Digital Media Club Värmland.
Varmt välkommen!
Förboka din plats:
Maila projektansvarig Anna Ociansson på anna@noboxsolutions.se