Siten med kunderna i blickfånget

Kategori: Hemsida, Logg, Mobil hemsida, Webb

29/04 2015

Tillsammans med Cash IT lanserar vi nu deras nya webb som har fokus på människorna framför maskinerna. Denna kreativa site som på många sätt är mycket enkel, har även en edge som lyfter fram kundnyttan på ett nära och personligt sätt.

www.cash-it.se sticker ut med sin genomtänkta struktur, som har korta “klick-vägar”, och upplägget som framhäver deras kunder genom ett helt eget bildspråk. Referenstänket och den nära känslan för webbens besökare, är en röd tråd i hela denna produktion.

Cash IT, med sina omtyckta kassasystemslösningar, har redan fått in flera leads via den nya siten, vilket tyder på att den är lättnavigerad och inbjudande för deras kundsegment.

Marthe Hem, marknadsansvarig på Cash IT är imponerad över processen inne på Creators där vi skapade designidéerna. Så här kommenterar hon projektet i företagets pressmeddelande som gick ut igår:

- Basen i Creators består av deras frilansande designers som har kunskaper inom vitt skilda områden och som utför de uppdrag som kommer in. Tillsammans tog vi fram en kravspecifikation på den design vi letade efter. Vi bestämde själva hur lång tid projektet skulle ligga ute på www.creators.se och inte minst vad det hela fick kosta. Vi fick mycket hjälp på vägen från vår eminenta projektledare Anna Ociansson på Noboxsolution och vi är otroligt nöjda med processen.

Läs hela pressmeddelandet här.

- Denna webb har varit någonting utöver det vanliga att skapa. Att ha just Cash IT som uppdragsgivare har inneburit ett extra stort driv, då vi tillsammans är otroligt starka med det kreativa och kundnära. Det har också varit en triggande utmaning att ha en så färgstark och engagerad projektledare på kundens sida. Marthe har verkligen tagit fram det bästa ur oss. Resultatet blev en träffsäker, enkel webb som utstrålar “Wow!” och som kommer besökaren nära, säger Anna Ociansson hos oss på Noboxsolutions.