Vi söker: Ansvarsfull mötesbokare

Kategori: Nyheter

30/06 2015

Ansvarsfull mötesbokare – Noboxsolutions AB söker mötesbokare med genuint engagemang

Vi välkomnar nu en riktigt vass medarbetare med hjärtat på rätt ställe. Vi söker dig som älskar att prata i telefon! Du ska ha en bred social kompetens och vara orädd för att ta nya kontakter.


Denna tjänst innebär helhetsansvaret för företagets aktiva mötesbokning med både kalla och varma samtal. I din roll hos oss på Noboxsolutions jobbar du i en kreativ miljö med fokus på att skapa större affärsmöjligheter. Du kommer att vara en mycket betydelsefull del för företagets resultat, då det är du som effektiviserar arbetet för våra säljare.

Noboxsolutions är en webbyrå i Karlstad som varit verksamma sedan 2010. I dagsläget är vi åtta medarbetare som producerar allt från enkla hemsidor till avancerade webbshopar. Vi gör även grafiskt material , logotyper, trycksaker med mera.

Dina samtal kommer spela stor roll både på kort och lång sikt. Det är därför av stor vikt att du brinner för att kommunicera och möta människor via telefon. Du har lätt för att ta egna initiativ och ta tag i även de samtal som man gärna sopar under mattan. Du ser till att få det gjort och sitter aldrig sysslolös.

Som mötesbokare hos oss:

- Kan du anpassa dig väl efter olika personers ton och personlighet över telefon
- Är du driven och framåt
- Kommer du att vara modig och målinriktad i varje telefonsamtal du genomför
- Har du fokus på att boka möten för våra säljare
- Är du ödmjuk och serviceinriktad med en pigg glad ton som smittar av sig

Att boka möten här hos oss på Noboxsolutions, är något helt annat än att vara telefonförsäljare, då det för oss är oerhört viktigt att vi bemöter de vi ringer upp med stor respekt och ett härligt genuint driv som gör dem inspirerade och öppna för att boka in ett möte direkt över telefon. Vi är redan nu kända för att sticka ut från mängden med våra samtal, i vilka vi förmedlar den nära och engagerade känslan som vårt företag står för.

Varmt välkommen in med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid det personliga brevet och ditt sätt att fånga vårt intresse.

Skicka ansökan till ansokan@noboxsolutions.se
Sista ansökningsdag:
2015-07-31
Ort:
Karlstad


Kontakta oss gärna:

Anna Ociansson, Projektledare och säljare
070-7699710

Carl-Henrik Agneblad, Projektledare och säljare
073-5157880