Vi söker en långsiktig, relationsbyggande säljare med hjärtat på rätta stället!

Kategori: Nyheter

12/11 2014

Vi växer och vill växa ännu mer, därför söker vi nu en riktigt vass säljare! Vi söker en långsiktig, relationsbyggande säljare med hjärtat på rätta stället!

Som säljare hos oss på Noboxsolutions är du driven, framåt, social och har förmågan att klicka med människor från alla tänkbara arbetsroller och branscher. Att vara säljare hos oss innebär även en stark projektledarroll, där du inte bara tar initiativet till nya kontakter och sätter igång uppdrag för kunder första gången, utan också finns som ledande roll genom projektens alla delar från start till leverans.

Du gillar att ha hand om många olika projekt samtidigt och att ha nära samarbete med dina kollegor.

Du är skicklig på att leda projekten fram till avslut och föda nya kreativa idéer som upplägg för våra uppdragsgivares fortsatta resa. Hos oss på Noboxsolutions är det också mycket betydelsefullt med en naturlig instinkt kring att återkoppla till befintliga kunder, boka möten och hålla en nära dialog levande med varje enskilt företag. Vi ser gärna att du har ett väl utvecklat nätverk med näringslivet.

Det vi kan lova är en rolig, trygg och kreativ arbetsplats i mycket fina lokaler i Karlstad. Som medarbetare på Noboxsolutions kan du räkna med sociala och kompetenta kollegor och en massa innovativa uppdrag! Känns det som att detta skulle passa dig?

Har du även en grafisk ådra och/eller en förkärlek till webb och digital marknadsföring? Det är ett klart (men ej nödvändigt) plus från oss.

Vi lägger stor vikt vid det personliga brevet och hur du fångar vårt intresse.

Maila din ansökan till christian@noboxsolutions.se