Noboxsolutions – värmländsk webbyrå i Stockholm

Noboxsolutions är en webbyrå från de djupa skogarna i Värmland, som sedan 2010 har skapat allt från enkla hemsidor till avancerade webbshopar. Idag är vi 10 personer som brinner för allt som rör den digitala marknadsföringen och varje år producerar vi över 100 webbplatser. Under 2015/2016 etablerar vi oss i Stockholm med lite mer raka rör, lika bra kvalitet och samtidigt våra lantliga priser.

nobox-tradbildDu har hamnat på den här landningssidan för att du har sökt efter våra tjänster, troligtvis behöver du hjälp med en webbplats eller en webbshop. Eller så är du i behov av något grafiskt material, en logotyp eller en trycksak. Oavsett vad du är intresserad av inom marknadsföring så har du hamnat alldeles rätt och jag föreslår att du fyller i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer jag inom kort med förslag på tid för ett möte i Stockholm.

Scrolla gärna ned till vår portfolio och kolla in vad vi har gjort tidigare!

Tycker du att jag ser farlig ut så kanske det finns andra på företaget som ser vänligare ut : ) Till kontaktsidan!

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Boka en kostnadsfri konsultation med mig direkt!

Carl-Henrik Agneblad

Carl-Henrik Agneblad

073-515 7880
carl-henrik@noboxsolutions.se

Vad har vi gjort?

 • Bokningssystem till SATS

  Bokningssystem till SATS

  Låt barnen ha kul medan du tränar! Nu kan du boka barnpassning på miniSATS direkt i mobilen, datorn eller surfplattan. Smart va!

 • Kampanjsite åt kvällstidningen Expressen

  Kampanjsite åt kvällstidningen Expressen

  Genom ett samarbete med Expressen har vi tagit fram en kampanjsite åt McDonald’s som innehåller artiklar och aktuella erbjudanden. Kampanjen körs under hösten 2015.

 • Omfattande webbplats till Coromatic

  Omfattande webbplats till Coromatic

  Vi har byggt Coromatics nya webbplats i WordPress, på svenska, norska, danska, finska och engelska. Webbplatsen är självklart responsivt kodad för att fungera bra både i desktop, surfplatta och mobil. Kolla in deras webbplats på: www.coromatic.se

 • Siten med kunderna i blickfånget

  Siten med kunderna i blickfånget

  Tillsammans med Cash IT lanserar vi nu deras nya webb som har fokus på människorna framför maskinerna. Denna kreativa site som på många sätt är mycket enkel, har även en edge som lyfter fram kundnyttan på ett nära och personligt sätt.

Hur går det till att ta fram en hemsida?

Vår arbetsprocess skiljer sig en hel del från hur de mer traditionella webbyråerna arbetar. Vi arbetar oftast efter de här tre stegen.

 1. Design
 2. Utveckling
 3. Mobilanpassning

Design från frilansnätverket Creators

Vi skiljer oss mycket från de traditionella webbyråerna genom att vi använder oss av vårt eget frilansnätverk för designers, www.creators.se. Genom att använda oss av Creators kan vi erbjuda två saker: flera unika designförslag från olika designers med olika bakgrund, och möjligheten att själv bestämma prisnivån (självklart i samråd med oss). Designfasen på Creators är mycket omtyckt, framför allt att man får vara med i hela processen, se och kommentera de förslag som kommer in.

Utveckling i CMS-systemet WordPress

Efter avslutat projekt på Creators väljer man ett av de designförslag som kommit in, och vi tar det vidare och bygger upp ett helt eget tema i WordPress. I utvecklingen ingår väldigt många saker som vi anser är självklara, grundläggande sökmotoroptimering, utbildning i WordPress, specialbyggnation av administrationen och all funktion du kan tänka dig som kan behövas på din webbplats.

Mobilanpassning (responsiv design)

Idag är det självklart att en hemsida ska vara mobilanpassad. När vi utvecklar en hemsida bygger vi den med responsiv design. Det innebär att designen anpassas efter upplösningen på skärmen. Därför fungerar hemsidan lika bra i en dator, som i en surfplatta eller telefon.

Vad kostar en hemsida?

Eller hur långt är ett snöre? Ja det undvikande svaret är såklart att det beror på. Det beror på omfattningen av hemsidan, hur många sidor ska den ha, vilken funktion ska finnas på de olika sidorna osv. För att förenkla prissättningen har vi fasta paket som vi gärna presenterar för dig vid ett möte.

Nyfikna på oss som webbyrå?

Noboxsolutions startade 2010 och har sedan dess växt till att idag bestå av 10 medarbetare. Vi är ett gött gäng som har sätet i Karlstad, Klarälvens delta vid Vänerns norra strand, mitt emellan Stockholm och Oslo. Men självklart beger vi oss utanför de värmländska skogarna med jämna mellanrum. Vi arbetar med kunder över hela Sverige och försöker alltid leva upp till våra värdeord: Kundnära, nytänkande, engagerade, pålitliga. Vill du samarbeta med en seriös och ärlig webbyrå, välkommen till Noboxsolutions! Till kontaktsidan!

headerbild_noboxsolutions-se

Gänget på Noboxsolutions sommaren 2015