WordPressutvecklare Karlstad

Kategori: Nyheter

17/11 2017

Vi söker en kompetent och social kollega som kan komplettera vårt redan grymma utvecklargäng i Karlstad. Du har några års erfarenhet av webbutveckling med WordPress, antingen på annan arbetsplats eller så har du fått din erfarenhet på annat håll.

Som medarbetare på Noboxsolutions kan du räkna med sociala och kompetenta kollegor och en massa kreativa och varierande uppdrag från olika typer av uppdragsgivare. Vi satsar på att bli Sveriges främsta webbyrå med WordPress i fokus, därför finns mycket utrymme för innovation och vidareutbildning inom företaget.

För att arbeta som WordPressutvecklare hos oss ser vi att du behärskar följande:

– WordPress
– Html / Html5
– CSS / CSS3
– Scss / Sass
– javaScript / jQuery
– Ajax
– PHP
– Databaser / SQL
– GIT / Bitbucket
– Design & användarvänlighet
– Grundläggande säkerhet med WordPress

 

Det är meriterande om du har kunskap i något av följande:

– Pluginutveckling för WordPress
– E-handel (ex WooCommerce)
– Fördjupade kunskapar inom PHP
– Integrationer mot olika API:er
– Apputveckling
– DNS-hantering (ex pekning av domäner, mail m.m)
– Olika ramverk till både CSS & javaScript

 

Vi ser gärna att du inte är främmande att ta dig an olika typer av uppgifter inom samma område, ex felsökning, buggfixar, uppdatering av webbplatser m.m. Du är nyfiken på de senaste trenderna inom ditt område, vill fördjupa dig, och lära dig nya saker inom eller i anslutning till vår profession. Det finns stora möjligheter till fortbildning inom arbetet.

Noboxsolutions har varit verksamma sedan 2010 och består idag av ett härligt gäng med stor kompetens. Eftersom vi har funnits ett tag så är vi en trygg arbetsplats, men vi är också noga med att inte fastna i gamla banor utan ser innovation och utveckling av oss själva och företaget som livsviktigt för att fortsätta finnas till.

Känns det som att detta kan passa dig?

Skicka i så fall en ansökan till: christian@noboxsolutions.se

Beskriv varför just du skulle passa som WordPressutvecklare hos oss på Noboxsolutions. Beskriv gärna hur du arbetar, visa upp vad har gjort tidigare och skicka med referenser. Vi intervjuar löpande.